Wednesday, January 19, 2011

Thank You Allah..

Salam Sayang buat semua..
Baru terasa nak update blog setelah beberapa hari sibuk di kampus..
sibuk urusan dunia..hehehe..
Tujuan jari jemari aku berjoget2 ni, sbb nak kongsi kegembiraan aku atas kejayaan kakak aku (SITI NADIAH ABD MANAF) sbb dapat KPLI..kos Pengajian Bahasa Inggeris..
Bersyukur sgt3 pada Allah S.W.T..
Tapi yang aku sedikit kecewa, aku tak dapat jumpa dia sebelum dia berangkat ke Sabah.. Oppss..lupa plak nak gtaw lokasi.. Mengikut peta yang aku usha (peta la sgt kan)..nama IPG kakak aku tu, IPG Kampus Kent, Tuaran, Sabah. Secara jujurnya, aku pun tak penah sampai area Tuaran tu.. Sambung balik...aku balik khamis minggu depan (27 Jan)..kakak aku yang kiut miut tu berangkat ke Sabah Isnin depan (23 Jan)..hukhuk..Tapi tak pe lah, setahun je kan..tak lama pun setahun tu.. Oleh itu, aku berdoa dia pandai2 bawak diri kat tempat orang (Sabah)..Semoga Allah sentiasa melindunginya serta meredhai setiap langkahnya untuk bakal bergelar pendidik..hikhik..

Untuk kakak aku.. Semoga berjaya...



Ni la kakak aku tu...:-))

6 budak kiut cakap-cakap:

maya mayonis said...

slm mas
sweetnye kakak mas.lawa :D
hhehe.jd ckg gak.ada geng la nati ampa.hakhak

kamilah said...

tumpang gembira...hihi

mas said...

kak maya..jgn d puji kat cni..klu dia baca, kmbang setaman..hehe

mas said...

kak mila..blh sgt2..hehe

n.a.d.i.a.h said...

mas,kta jmpa ujung taun la bah..hehe

cikmas said...

bln 3 ni x balik ke..